Vill ni stärka erat varumärke för framtidens talanger och få möjlighet att nyttja dess kompetens redan innan examen? Det gör ni helt rätt i! Vi vet att dagens talanger styr marknaden det är därför viktigt att vara en eftertraktad arbetsgivare. Det är här vi kommer in i bilden. Wridge är bron mellan företag och studenter och blir således er studentambassadör och hjälper er att stärka erat employer brand för passande målgrupp och karriärsinriktning. Läs mer om våra tillvägagångssätt nedan. 

WRIDGE
BRANDING

Alla företag har ett arbetsgivarvarumärke. Ett företags employer brand är den del av ert varumärke som avgör hur ni uppfattas som arbetsplats och arbetsgivare och därför är det avgörande att jobba med och utveckla sitt arbetsgivarvarumärke för tidigare, nuvarande och framtida anställda.

REKRYTERING & BEMANNING

 

Vi hjälper er att få ut korta och längre uppdrag till studenter som får nyttja sin kunskap innan examen. Genom enkla rekryteringslösningar är företagets behov lösta genom inhyrning av studenter de timmar ni behöver. På detta sätt får ni nyttja dess kompetens och samtidigt stärka erat employer brand.

ANNONSERING

Låt oss marknadsföra era annonser till rätt målgrupp. Oavsett om det är extrajobb, examensarbete, event eller ett erbjudande etc. Vi hjälper er få upp annonsen samt sänder ut en notifikation till de studenter som är rätt målgrupp.

Telefon:

073-959 24 44