facebook tracking

Genom enkla rekryteringslösningar är företagens behov lösta genom inhyrning av studenter när det finns behov.

Varför ni ska kontakta Wridge?

Frigöra tid
Då våra studenter kan hjälpa er med att utföra tjänster på mindre samt större uppdrag, kan vi frigöra tid som ni kan lägga på något viktigare och ni kan lägga över det ansvaret till oss.
Inget arbetsgivaransvar
Ni som företag behöver inte tänka på arbetsgivaransvar eller försäkringar, det har vi full koll på.
Kontakt med studenter
Träffa studenter och lär känna de, vi hjälper er att hittar rätt person på rätt plats. Genom vår unika process kan vi kvalitetssäkra alla studenter och hitta de som vill arbeta hos just er!
Ingen rekryteringskostnad
Då vi på Wridge bara tar betalt för varje arbetad timme, så är vår rekrytering helt gratis.
Spetskompetens
Då vi jobbar nära studenter, så har ni som företag möjlighet att rekrytera de allra vassaste studenterna för det uppdrag ni behöver ha hjälp med.
Partnerskap
Vi på Wridge erbjuder unikt partnerskap med företag som vill arbeta nära oss och studenterna. Vi kartlägger alla mässor och event där vi representerar ert företag samt önskad info eller examensarbete, så ni kan fokusera på det ni är bäst på!

Tjänster vi erbjuder

Vi jobbar inte som alla andra, vi på Wridge jobbar inifrån utbildningar nära studenterna för att få deras kompetens ut till marknaden. 

Vi tar ej betalt för rekrytering, cv-granskning eller intervjuer, bara för varje arbetad timme!

Specifik eller icke specifik kompetens

Vill ni veta mer hur vi på Wridge hjälper just ert företag med att hitta rätt kompetens? Klicka här!

Korta eller långa uppdrag

Vi på Wridge erbjuder både korta och långa uppdrag, helt anpassat efter ert företags behov, vill ni vet mer? Klicka här!

Anställning

Vi på Wridge kvalitétsäkrar vår studenter, så ert företag får rätt kompetens på rätt plats när ni är redo att anställa, vill ni veta mer? Klicka här!

Partnerskap

Är ni ett företag som vill synas där det finns studenter? Vi på Wridge ger företag möjlighet att verkligen synas på Mälardalens högskola genom vårt unika nätverk. Vi kartlägger alla relevanta evenemang samt mässor och kan även representera er vid dessa tillfällen. Vi hjälper er även under processen att hitta studenter som vill skriva exjobb hos just er! Vill ni veta mer? Klicka här!

Sommarjobb

Behöver ni sommarjobbare och verkligen behöver ha in rätt studenter för jobbet? Klicka här så berättar vi mer!

Start-up

Vi på Wridge vet att i start-up fasen är det väldigt dyrt, därför har vi erbjudanden som är anpassade just för er! Vill ni veta mer om våra erbjudanden för start-ups? Klicka här!

Vill ni se vilka kompetenser vi erbjuder?

Kompetenser

Kontakta oss

2 medarbetare
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor