facebook tracking

Vill ni stärka ert varumärke för framtidens talanger?

Täcka era behov och marknadsföra er för specifikt målgruppen studenter?

Bron mellan ert företag över till studenterna

Arbetsmarknaden är full av attraktiva och unika talanger, inte minst bland alla fantastiska studenter runt om på Sveriges högskolor och universitet. Som både employer branding- och rekryteringsföretag är Wridge bron mellan företag och studenter där vi hjälper er att aktivera erat employer brandning hos era framtida anställda – studenterna. Samtidigt får ni möjlighet att nyttja deras kompetens i kortare och längre uppdrag. 

Våra tillvägagångssätt

Employer branding

 

Alla företag har ett arbetsgivarvarumärke. Ett företags employer brand är den del av ert varumärke som avgör hur ni uppfattas som arbetsplats och arbetsgivare och därför är det avgörande att jobba med och utveckla sitt arbetsgivarvarumärke för tidigare, nuvarande och framtida anställda. Ert employer brand avgör helt enkelt om de kandidater ni söker också söker sig till er.

Vi som många andra har förstått att det är kandidaternas marknad och detta medför ändrad strategi. 

Därför hjälper vi på Wridge er att skapa ett starkare varumärke hos de målgrupper ni vill vara välkända hos, i detta fall studenterna – framtidens kompetens. Vi erbjuder en hel del tjänster för att stärka ert varumärke som arbetsgivare och attrahera unga talanger redan under utbildning.

 

 

Bemanning och rekrytering

 

Vi på Wridge vet att det kan vara svårt att hinna med allt som måste göras. Studenter på högskolor och universitet är en perfekt resurs att hyra in för olika sorters arbeten och uppdrag. Anställ själv eller låt oss lösa arbetsgivaransvaret för att endast betala en timtaxa. Vi hjälper er att få ut korta och längre uppdrag till studenter som får nyttja sin kunskap innan examen. Genom enkla rekryteringslösningar är företagets behov lösta genom inhyrning av studenter de timmar ni behöver. På detta sätt får ni nyttja dess kompetens och samtidigt stärka erat employer brand.

 

Annonsering

Låt oss marknadsföra era annonser till rätt målgrupp. Oavsett om det är extrajobb, examensarbete eller ett event etc. Vi hjälper er få upp annonsen samt sänder ut en notifikation till de studenter som är rätt målgrupp.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor