VI STÄRKER DITT NÄTVERK 

INNAN EXAMEN

FÖR DIG SOM STUDENT

Framtidens kompetens är du! Därför vill vi ge dig möjlighet att knyta viktiga kontakter och nyttja din kunskap redan under studietiden. Genom att connecta med oss får du möjlighet att knyta viktiga kontakter och relationer inför framtiden. Wridge blir således bron mellan företag och studenter och verkar genom att förmedla ut uppdrag anpassade för dig som student och just din utbildning. Detta ger dig arbetslivserfarenhet och en portfolio att visa upp inför din framtida arbetsgivare. Vem vet, du kanske till och med hittar din nästa arbetsgivare genom ett studentuppdrag via Wridge? 

WRIDGE 

PARTNERS

Våra partners är utvalda företag som är ute efter samverkan och rekrytering men kan även bidra med studenterbjudande etc. Är du på jakt efter företag som vill ha samverkan med dig som student för ex-jobb, extrajobb eller en karriärväg efter din utbildning är du på rätt plats.

bybrick.png
fello (1).png
Namnlös_design.png

WRIDGE ERBJUDANDEN

Wridge vill erbjuda dig som student en möjlighet till bra och värdefulla rabatter. Våra erbjudanden är anpassade till dig som student.

LEDIGA UPPDRAG

Vi på Wridge vill enkelt visa upp lediga uppdrag som är anpassade för dig som student. Du kan enkelt ansöka om ett uppdrag genom att "connecta" med oss. Klicka på pilen för att se vad vi erbjuder

Telefon:

073-959 24 44